Με γνώση, εμπειρία και σεβασμό στην εξαιρετική πρώτη ύλη της Λημνίας γης, ο Α.Σ. Λήμνου, παράγει μια μεγάλη γκάμα οινικών προϊόντων, ικανή να καλύψουν κάθε ανάγκη και επιθυμία των φίλων του κρασιού, εντός και εκτός συνόρων.

Διαλέγοντας ανάμεσα σε 12 ετικέτες εμφιαλωμένων κρασιών, ασκούς των 5, 10 και 20LT αλλά και συσκευασίες ΡΕΤ 1,5LT, οι λάτρεις των κρασιών της Λήμνου, μπορούν να γευτούν τα αρώματα και τις χαρακτηριστικές γεύσεις που προσφέρουν οι τοπικές ποικιλίες

ΘΥΜΙΣΕΣ

Η νέα σειρά των Limnos Wines αντλεί την έμπνευσή της από την ποίηση και το ίδιο το νησί της Λήμνου. Χρησιμοποιώντας τον σπάνιο λογοτεχνικό τύπο που απαντάται σπανίως και μόνο στον πληθυντικό με αυτή τη γραφή, οι θύμισες έρχονται για να επιτελέσουν ακριβώς αυτό που ορίζει το όνομά τους: να ανακαλέσουν στο νου αναμνήσεις του παρελθόντος, να συνδέσουν γεγονότα και στιγμές με γεύσεις κι εμπειρίες, να δημιουργήσουν μνήμες.
Τα προσεκτικά επιλεγμένα σταφύλια Μοσχάτου Αλεξανδρείας και Λημνιού, η παλαίωση σε γαλλικά δρύινα βαρέλια και ο περιορισμένος αριθμός φιαλών, κάνουν τις θύμισες το ιδανικό κρασί για τους έμπειρους οινόφιλους αλλά και όσους απλά αγαπούν το εκλεκτό κρασί.