Με ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκε η παρουσία των Limnos Wines στην Oenotelia 2017 η οποία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της 4ης Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών FoodEXPO Greece υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Το περίπτερο του Συνεταιρισμού επισκέφθηκε πλήθος επαγγελματιών από το χώρο του οίνου, την εμπορία και τη διακίνηση  ποτών, τον τομέα του τουρισμού αλλά και το χώρο της εστίασης. Παράλληλα, τα στελέχη του Συνεταιρισμού είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιούσουν στοχευμένες B2B συναντήσεις με ενδιαφερόμενους νέους αγοραστές από αγορές του εξωτερικού, με στόχο την ανάπτυξη του δικτύου εξαγωγών των Limnos Wines (πχ ΗΠΑ, Καναδάς, Αυστρία, Μεγάλη Βρετανία), αλλά και να συνομιλήσουν και να αναπτύξουν συνέργιες με άλλους επαγγελματίες του χώρου με στόχο τη διασφάλιση του ελληνικού αμπελώνα και την προώθηση των ΠΟΠ οίνων εντός και εκτός συνόρων.

Επιπρόσθετα,  το περίπτερο του Συνεταιρισμού επισκέφτηκε η  Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα ΧριστιάναΚαλογήρου, συνοδευόμενη από τους Θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες  κ.κ. Κωνσταντίνο Αδαμίδη και Γεώργιο Κυριαζή, οι οποίοι ενημερώθηκαν αναλυτικά από τον Γενικό Διευθυντή κο Δημήτριο Κράσσο, για την πορεία του Συνεταιρισμού συνολικά αλλά και για τις προσδοκίες της παρουσίας των Limnos Wines στην Oenotelia.